brandfield rugtas

Een Brandfield rugtas: gewoon lokaal

Geplaatst door

Wat heb je liever? Een schoudertas, of een Brandfield rugtas? Schoudertassen, cowboysbags en handtassen zijn zonder twijfel erg leuke mode accessoires om je outfit mee af te maken. Bovendien erg lekker op je make-up en andere spulletjes in je handtas of schoudertas te kunnen bewaren. Deze met je mee nemen is dan ook wel een stuk comfortabeler. Een handtas kan ook echt een statement zijn. Maar in dit blog nemen we een kijkje naar de rugzak, en dan met name de Brandfield rugtas.

Goede Brandfield rugtas voor een rechte rug

Wist je dat er rugzakken zijn waardoor je een goed postuur houdt? Dat klopt! Het lijkt en klinkt misschien onwaarscijnlijk, omdat je natuurlijk al je spulletjes op je rug draagt. Maar met de Fjallraven Kanken rugzak is dit waarheid. Dat komt namelijk door de schouderbanden van de Kanken Brandfield rugtas. Die zorgen ervoor dat je rug goed recht blijft als je de rugzak draagt. Ideaal!

De Kanken rugzak van het Zweedse merk Fjallraven is ooit ontworpen om Zweedse kinderen te helpen met het dragen van hun zware schoolspulletjes. Dat konden namelijk nog al eens zware boeken zijn. Best handig dus, z’n rugtas die helpt om je rug recht te houden!

Tips voor het uitzoeken van een rugzak

Met zo veel verschillende soorten, maten, kleuren en merken om uit te kiezen, kan het lastig zijn om de knoop door te hakken. Daarom een paar tips! Vanzelfsprekend is het belangrijk om een budget te bedenken voor je rugtas. Het is tenslotte ‘’maar’’ een rugtas. Hoe groot de rugzak is en wat je er doorgaans in wil vervoeren spelen ook een rol. Draag je bijvoorbeeld vaak een laptop, dan kun je hier rekening mee houden.

Een Brandfield rugtas: elk mooi merk

In de webshop van Brandfield vind je een groot aantal mooie rugzakken. Bijvoorbeeld Brandfield rugtassen van Fjallraven, Herschel, Eastpak, Sandqvist en vele andere topmerken! Daarom koop ik – wanneer ik een rugzak koop – altijd een Brandfield rugtas. Ik weet dat de kwaliteit goed is, dat ze snel leveren en dat ze ook goede garantie bieden. Dat is eigenlijk ook wel vanzelfsprekend, omdat deze webshop een officieel dealer is van de merken die het aanbiedt. De beste rugzak is dus een Brandfield rugtas!

In de webshop kun je tot half twaalf in de avond nog je bestelling plaatsen. En dan krijg je deze alsnog (bijna altijd) de volgende dag in huis. Dat kunnen de beste webshops aanbieden en Brandfield is er daar gelukkig eentje van.