iPhone reparaties

Er valt veel te winnen met iPhone reparaties!

Geplaatst door

Verdomme! Het is weer zo ver. Je ging naar het toilet en vergat je iPhone in je achterzak. Deze belandde met een plons óf in de wc, of met een harde knal op de koude harde grond. Het is ons allemaal wel eens overkomen. Omdat de iPhones grotendeel van glas zijn gemaakt tegenwoordig, gaan ze veel sneller stuk. En dat is zonde, je betaalt immers een paar honderd (zo niet honderden) voor deze high tech telefoon! Wat wij nodig hebben, is een plek die goedkoop en snel iPhone reparaties uitvoert.

Ik heb zelf al een iPhone sinds ik op de middelbare school zit. Je kunt tegenwoordig niet meer zonder moiele telefoon door het leven. Huistelefoons doen we niet meer aan, een mobiele telefoon is een huistelefoon, computer, en postbus in één. Je e-mail checken, boodschappen bestellen en laten bezorgen, contact met je vrienden, een date vinden of werken, op een mobieltje kan het allemaal deze dagen. Maar met de grote vraag naar mobieltjes, komt ook een groot aanbod. Alles moet bigger and better, gladder, sneller, mooier en compacter. Het is grappig om te zien hoe we van koelkasten (denk: Nokia) naar kleine klaptelefoontjes gingen en vanuit daaruit overstapten op de iPhone, die steeds stapsgewijs een maatje groter werd.
Nu zijn de iPhones van touchscreen glas gemaakt, en dan het liefst zonder randje, dat vinden wij mooi. Ook hebben de nieuwere varianten geen home kop meer, maar is alles een glad oppervlak.

Als die valt, heb je in één keer een barst door je hele telefoon. Deze breiden alleen maar meer uit, soms vallen er zelf stukjes glas uit de telefoon, en als je die tegen je oor  krijgt heb je echt een probleem. Ook het touchscreen gaat zo minder goed werken. Je kunt wel blijven investeren in hoesjes en beschermd plastic eromheen, maar het plastic breekt ook en maakt het lelijk, en van het hoesje weet je nooit (hoe leuke kleurtjes of stofjes er ook zijn) hoe veilig ze écht zijn. Behoeden ze jouw iPhone van barsten?
Daarom moet je investeren in iPhone reparaties, een plek waar je snel en goedkoop je telefoon kan laten maken, want op je telefoon zit je hele leven. Agenda, contacten, wie weer er nu nog telefoonnummers uit hun hoofd? Gooi dus niet je telefoon weg of haal je kapotte telefoon uit de kast en laat deze repareren, dat kan allemaal heel snel nu. Als je ‘m niet gebruikt kun je hem altijd nog verkopen!