boot huren

Boot huren in het heerlijke zomerse weer

Geplaatst door

Wat is er fijner dan een boot huren in het heerlijke zomerse weer? Het is de afgelopen twee dagen boven de 22 graden Celsius geweest, en mensen komen langzaam uit hun hol gekropen. Het is de tijd waarin barbecues weer worden aangestoken, de korte broeken en rokjes weer uit de kast komen en een boot huren geen gek idee is. Wat doet men zoal op zonnige dagen als we hebben gezien?

Werken met de zon

Omdat de zonnige dagen op woensdag en donderdag vielen, waren er natuurlijk een heleboel mensen die gewoon moesten werken. Zeker de mensen met een kantoorbaan die maandag tot en met vrijdag werken, van 9 tot 5, zullen een officiële carrièreswitch hebben overwogen. Niemand wil werken als het 20+ graden is, want anderen gaan een boot huren…

Boot huren tijdens de eerste zomerdagen

De zomerkriebels worden steeds sterker. Het is langer licht en de zonnestralen doen ons goed. Dat moet gevierd worden met een boot huren. Een boot kan op deze dagen namelijk goed van pas komen. Met een paar vrienden, wat lekkere koude drankjes en vooral genoeg zonnebrandcrème kan de boot huren zorgen voor een onvergetelijke eerste zomerdag.

Trommel je vrienden op tijdens boot huren

Een boot huren betekent in veel gevallen: gezelschap! De zon maakt al veel goed, maar je vrienden maken het nog beter. Met z’n allen lachen op het water met een verkoelend drankje en een versnapering. Even geen afleiding van je werk, school of andere verplichtingen. Met een boot geniet je van het ultieme vakantiegevoel, ook al is het pas april.

Boot huren in je eentje

Natuurlijk is het niet voor iedereen om met een heel (groot) gezelschap het water op te gaan. Je kunt ook in je eentje of met z’n tweeën besluiten een boot te huren en een romantisch of rustig dagje beleven. Neem een boekje mee, je zonnebril en een hoed, dan ben je mogelijk even gelukkig als met een grote groep. Alleen of met je partner kom je waarschijnlijk beter tot rust dan met een bootfeest. De kosten hoeven niet hoog te zijn, het ligt er maar net aan hoe gek je het maakt. Vanaf 24 euro kan het al, dus daar hoef je je niet door laten tegenhouden.

Hoe je er ook voor kiest, en wat je er ook voor wil betalen, het is het zeker waard om op de zomerse lentedagen een boot te huren.