snickers werkbroek plaatje

De Snickers werkbroek niet alleen lokaal populair

Geplaatst door

De Snickers werkbroek is de meest verkochte werkbroek in Europa. Dit merk geniet een enorme populariteit onder de professionals in de bouw. Maar hoe komen zij aan de immense populariteit? Dit gaat al terug naar het ontstaan van het merk. Deze is namelijk opgericht door Italiaanse Elektricien. Deze was zeer ontevreden over de kwaliteit en functionaliteit van de toenmalige werkkleding. Door dit ongenoegen nam hij zich voor een merk op te richten waarbij de focus lag op de kwaliteit en functionaliteit. Zo is het merk Snickers ontstaan en niet veel later dus ook de Snickers werkbroek. Een merk wat nog steeds uitblinkt in kwaliteit en functionaliteit.

Waarom blinkt de Snickers werkbroek zo uit?

Het merk steekt heel veel energie en kapitaal in innovatie. Zo hebben ze onder andere een stretchmateriaal ontwikkeld. Dit maakt dat de Snickers werkbroek gemaakt is van een stevige stof die ook nog eens heel flexibel is. Dit vergroot weer enorm het draagcomfort. De Snickers werkbroek bestaat uit vier lijnen. Deze onderscheiden zich vooral in de mate waarmee de broek wordt belast. Zo is er allereerst de werkbroek die ligt belast wordt voor het minder heftige werk in de bouw. Het voordeel daarvan is dat Snickers meer zich kan focussen op het draagcomfort. De belastbaarheid van de broek is dan iets minder van belang. En zo schuiven de lijnen steeds op naar een broek die echt geschikt is voor het zware werk. De broek die geschikt is voor het meest zware werk is bijvoorbeeld heel geschikt voor de sloper. Hierbij is er bij het materiaal wat gebruikt wordt heel erg gelet op vooral de belastbaarheid. Deze broeken gaan heel lang mee, maar de draagbaarheid is weer ietsje minder. Zo is er voor iedere professional in de bouw een geschikte Snickers werkbroek.

Wat heeft Snickers nog meer buiten de Snickers werkbroek?

Uiteraard blijft het niet alleen bij de Snickers werkbroek. Snickers heeft een vrij compleet assortiment aan werkkleding. Ook de werkjas is vrij ruim vertegenwoordigd in het assortiment. Voor ieder soort werk en voor iedere temperatuur is er een geschikte werkjas. De jassen voor de echte koude temperaturen zijn gevoerd met een goed isolerende fleece stof. Zeker als je in de winter buiten werkt blijf je hiermee goed warm. De jas beschikt daarnaast over allerlei handige zakjes en andere zaken waarmee je gemakkelijk gereedschap en materiaal kunt meenemen. Meestal is de voering uit een dergelijke jas ook te verwijderen zodat deze ook nog geschikt is voor wat warmere temperaturen.